Dokumentumok

Neptun

Kérvények

Szociális támogatás

Kedves Hallgató!

Szíves figyelmébe ajánlva  tájékoztatom, hogy elkészült a START UP GUIDE  7.0

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára című kiadvány hetedik, bővített kiadása.

 
A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában , elektronikus formában megjelenő útmutató, közel száz oldalnyi  nélkülözhetetlen információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító és már működtető fiatalok számára.
 
A  jegyzet minden fejezete frissített, aktualizált tartalommal jelenik meg, szerepelnek benne a célcsoportot érintő jogszabályi és adózási változások, valamint a megváltozott cafeteria rendszer is. A szerkesztők önálló fejezetet szenteltek a kockázati tőkét keresőknek, s külön egységben található egy forrástérkép kisvállalkozásoknak. Bővített fejezet foglalkozik a pályázaton való részvételt érintő és segítő tanácsokkal, s számos internettel kapcsolatos újdonság is helyet kapott. Az elektronikus kiadványt naprakész táblázatok és fogalomtár egészíti ki, amely új címszavakkal is gyarapodott,illetve számos honlapcím is segíti a szélesebb körű tájékozódást az adott témában.

 

A kiadványt a Magyar Formatervezési Tanács elsősorban a művészeti és tervezői szakok hallgatóinak, végzőseinek - formatervezőknek, iparművészeknek, építészeknek, grafikusoknak – ajánlja. Kérem szíves segítő közreműködését abban, hogy a kiadványhoz való hozzáférést intézményükben tegye lehetővé.

Remélem, hogy a kiadvány, hallgatóikat inspiráló szakmai ismeretekkel gazdagíthatja.
 
Annak érdekében, hogy a jegyzetet a későbbiekben tökéletesíthessük, minden olvasói észrevételt, véleményt, szívesen fogadunk a barbara.majcher@hipo.gov.hu e-mail címen.
 
 
Üdvözlettel,
 
Majcher Barbara
főtanácsos
 

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu