Országos versenyen első helyezést értek el hallgatóink

 

Domokos Áron és Nagy Barnabás ipari termék és formatervező mérnök hallgatók Dr. Elek László egyetemi adjunktus oktatójukkal részt vettek az EuroSolid Kft., a SolidWorks szoftver hivatalos forgalmazója által szervezett „Keressük az ország legjobb diák CAD modellezőit” versenyen.  A zsűri a feladatmegoldás gyorsasága, helyessége és teljessége alapján határozta meg a dobogós helyezések sorrendjét.

Áron és Barnabás a feladatok gyors és pontos megoldásával 1. helyezést ért el az országos SolidWorks diákverseny felsőoktatási kategóriájában, amivel sikerült elnyerni "Az év CAD modellezője - 2018" címet.

Az elért 1. hely jó visszajelzés, hogy a Soproni Egyetem Simonyi Károly Karán a SolidWorks szoftverrel kapcsolatos tanórákkal és egyéb számítógépes 3D-s tervezési feladatokkal jó irányba halad az oktatás.

Ezúton is gratulálunk Áronnak és Barnabásnak ehhez a nagyszerű teljesítményhez, valamint Dr. Elek Lászlónak a hallgatók felkészítéséhez, továbbá köszönjük az EuroSolid Kft. vezetőinek, kollégáinak és a rendezvényt támogatóknak, hogy ilyen színvonalas versenyt szerveztek.

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu