Diplomaosztó - 2018. június 28.

 

A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar 2018. június 28-án, csütörtökön tartotta ünnepélyes diplomaátadóját és évzáróját. A végzős hallgatókat először Dr. Katona György oktatási rektorhelyettes köszöntötte, majd Dr. Magoss Endre dékán ünnepi beszédben összegezte az elmúlt tanévet.

A tanévzárón került sor a doktoravatásra, valamint a kitüntetések és elismerések átadására is. A 2017/2018. tanév II. félévében a Doktori Iskolát sikeresen 3 hallgató végezte el, akiket ünnepélyes keretek között fogadtak doktorrá. Kitüntetésben, elismerésben valamint szakmai ösztöndíjban összesen 20 fő részesült az évzáró keretében.

A végzős hallgatók Joóbné Dr. Preklet Edina dékánhelyettes levezetésével letették esküjüket, majd átvették diplomájukat, ill. végzettséget igazoló tanúsítványukat.

Faipari Mérnöki alap- és mesterszakon 17 fő, Ipari Termék- és Formatervező Mérnöki alapszakon 8 fő, Gazdaságinformatikus alapszakon 3 fő, Gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzési szakon 2 fő, Műszaki Menedzser mesterképzési szakon 2 fő, Tartószerkezet-tervező Szakirányú Továbbképzési szakon összesen 6 fő tett eredményes záróvizsgát. Építőművész alap- és mesterképzési szakon 19 fő, Formatervező művész alap- és mesterképzési szakon 10 fő, Tervezőgrafika alap- és mesterképzésen 12 fő, Belsőépítész környezettervező művész mesterképzési szakon 1 fő tett sikeres záróvizsgát.

Az ünnepélyes átadás és gratuláció után a végzettek nevében Lelkes Dénes faipari mérnök köszönte meg az Egyetem valamennyi dolgozójának áldozatos munkáját és önzetlen segítségét.

Az ünnepség végén az ifjú diplomásoknak és minden végzettnek szakmai életükben sok sikert, munkájukban örömet és boldog családi életet kívánt a kari tanács.

 

A diplomaátadón készült fotók megtekinthetők az alábbi galériában. ↓

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu