Nyílt nap a Simonyi Károly Karon - 2018. november 14.

 

2018. november 14-én tartotta Nyílt napját a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar. Szerencsére nagy volt az érdeklődés az egyetem szakjai iránt: a diákok, szülők és érdeklődők szép számban megjelentek az egyetem főépületében tartott tájékoztatókon.

A Nyílt nap programja a B épületben kezdődött az érdeklődők érkezésével és regisztrációjával. A tájékoztató előadásokat Dr. Magoss Endre kezdte meg dékáni köszöntőjével, majd Joóbné Dr. Preklet Edina oktatási dékánhelyettes tartott egy átfogó bemutatkozást a Simonyi Károly Karról.

Ezután Hodgyai Zsolt SKK HÖK elnök adott némi ízelítőt az érdeklődőknek a diákhagyományokról, a kollégiumi- és diákéletről, majd Dr. Németh Gábor a duális képzések felelőse mondta el a fontosabb tudnivalókat az SKK faipari és mechatronikai duális képzéseiről és partner vállalatairól. Az ismetető előadások után lehetősége volt a jelenlévőknek feltenni kérdéseiket a jelen lévő előadóknak, szakfelelősöknek és szakértőknek. 

A Nyílt nap végén következett a különböző képzési területek (alkalmazott művészeti, informatikai és műszaki képzések) bemutatkozása, melynek keretében érdeklődési területeknek megfelelően, csoportbontásban folytatódott különböző helyszíneken a program, többek között laborlátogatásokkal, a kutatóközpont megtekintésével, és az intézetek életébe való bepillantással.

A szervezők és az oktatók nevében köszönjük a nagy számú részvételt a Nyílt napon. Reméljük, hogy a megjelentek közül mindenki jól érezte magát a kari rendezvényen és kielégítő válaszokat kaptak felmerülő kérdéseikre.

Remélhetőleg sokuknak elnyerték tetszésüket a látottak és minél többüket köszönthetjük 2019. szeptemberében a karunkon, addigra már, mint új hallgatóinkat, a jól ismert "Jó szerencsét!" köszöntéssel!

 

 

A Nyílt napon készült fotók megtekinthetők az alábbi galériában ↓

Elérhetőségek

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: fmk-dekani@uni-sopron.hu