Adomány gyűjtés Prof. Dr. Molnár Sándor szobrához

 

FATE gyűjtést indított néhai Prof. Dr. Molnár Sándor szobrának felállítására a soproni egyetemi arborétumban. A szobor tervezett avatása (Prof. Dr. Molnár Sándor életművét méltató tudományos ülés keretében) 2019 júniusában várható.

A 4 éve elhunyt barátunk szobrához a gyűjtést 2018 decemberében kezdtük meg. Szeretnénk lehetőséget biztosítani a FATÁJ olvasói számára is, hogy e nemes ügyhöz csatlakozhassanak.

Törvényi előírás miatt csatolunk két (céges és magán) gyűjtőív sort. Ezeket az adományozóknak ki kell nyomtatni és értelemszerűen ki kell tölteni (kék tollal), majd szkennelve visszaküldeni az apostol.t@innofa.hu címre, amely címen a gyűjtés adminisztratív feladatait intézzük. Az íveket (ívsorokat) legalább öt éven keresztül meg kell őriznünk.

Cégeknek adományról (mely a nyereséges cégeknek költségként elszámolható) a számlát a Faipari Tudományos Egyesület állítja ki és küldi meg.

Magánszemélyeknek a felajánlásról igazolást ad (mellyel NEM csökkenthető az SzJA adóalap) és megküldi a FaTE e célra elkülönített bankszámlaszámát, ahová az adományt küldeni kell.

 

Előre is köszönjük szíves támogatásotokat:

Prof.Dr. Németh Róbert - intézetigazgató egyetemi tanár, FaTE elnök
Dr. Apostol Tamás - c. egyetemi docens, a szoborbizottság tagja

 

(forrás: http://www.fataj.hu/2018/12/144/201812144_MolnarSandorSzobor.php)

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu