Rektori körlevél a szakdolgozatok / diplomamunkák benyújtásáról

A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a szakdolgozatok / diplomamunkák / záródolgozatok benyújtásával kapcsolatos tudnivalók, határidők az alábbiak szerint alakulnak ↓

Tovább

A Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárság tájékoztatója

Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárság tájékoztatója a Soproni Egyetemet is érintő változásokról.

Tovább

Indul a Hajó Workshop 0.2 modul ONLINE

A Soproni Egyetem SKK / AMI formatervező tanszék vezetésével, az oktatók Csepregi Sándor és Nádas Gergely által 2020. februárjában meghirdetett tervezési modulra a SoE/AMI-ITF, METU, MOME (BA és MA) hallgatói jelentkeztek, amely program most az ONLINE térben indul.

Tovább

Az országos tisztifőorvos tiltó és kötelező határozata a járványügyi helyzetre tekintettel

Az országos tisztifőorvos a járványügyi helyzetre figyelemmel normatív határozatot adott ki 2020. március 26-án 22:12 perckor. A határozat megtiltja többek között a a felsőoktatási intézmények hallgatók által történő látogatását.

Tovább

Ingyenesen elérhető adatbázisok - a Központi Könyvtár és Levéltár közleménye

Mivel az intézményi látogatási tilalom az egyetem könyvtári hálózatának működését is érinti, szeretnénk figyelmükbe ajánlani mind a tanuláshoz, mind az oktatáshoz szükséges, hasznos előfizetéses és szabadon hozzáférhető online elérhető, értékes, releváns szakirodalmi információkat tartalmazó adatbázisokat.

Tovább

Kezdődik a távoktatás – Interjú prof. dr. Náhlik András rektorral

A mai napon elkezdődött a távoktatás a Soproni Egyetemen. Erről, és az előző hét tapasztalatairól kérdezték röviden prof. dr. Náhlik Andrást, az egyetem rektorát.

Tovább

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu