Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj - 2020/2021-es tanév


Pályázati felhívás nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karán a 2020/2021. tanévre

 

Pályázhatnak azok, akik nappali tagozaton államilag támogatott, állami ösztöndíjas vagy költségtérítéses (önköltséges) formában alap-, illetve mesterképzésben folytatják tanulmányaikat és legalább két aktív félévvel rendelkeznek és legalább 55 kreditpontot összegyűjtöttek a pályázat benyújtásáig.

A pályázat további feltétele, hogy a pályázó ösztöndíjindexe a 2019/2020. tanév mindkét félévében elérje vagy meghaladja a 4,51-et (TJSZ szerint számítva), vagy a 3,51-et és a pályázó szakja 2019/2020. tanév első félévi szakátlagának másfélszeresét és szakmai területen kimagasló munkát végezzen, ne legyen hallgatói tartozása, ne álljon fegyelmi büntetés, ill. eljárás alatt.

 

A pályázat részletes leírása letölthető erre a linkre kattintva! 

 

A pályázat mellékletei:
  • az Egyetem Rektorához címzett, pályázati szándékot bejelentő levél
  • pályázati űrlap
  • dokumentumok, igazolások másolatai

LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2020. JÚNIUS 22. 12.00 ÓRA 

 

A pályázatot az egyetem rektorának címezve a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar Dékáni Hivatalba kell megküldeni elektronikus úton (skk-dekani@uni-sopron.hu). A pályázatnak tartalmaznia kell a rektor úrnak címzett kísérőlevelet, a megfelelően kitöltött egyéni pályázati űrlapot, a melléklet összesítőt továbbá a szükséges fénymásolatokat, igazolásokat, ajánlásokat. 

 

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu