Akác installáció megvalósítása

A Soproni Egyetem Simonyi Károly Kar Faanyagtudományi Intézete pályázatot hirdet hallgatói ösztöndíj elnyerésére a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar hallgatói számára. A pályázat címe: “Akác installáció megvalósítása”.

A kiírás célja egy olyan „kiállítás” megtervezése és megvalósítása, amely az akácot, mint Hungarikumot bemutatja, továbbá megörökíti a 35 évvel ezelőtti magyar mérnöki teljesítményt, valamint bemutató teret ad az Egyetemen elért akáccal kapcsolatos kutatási eredmények megjelenésének poszterek formájában. A pályázat további célja a hallgatók kreatív gondolkodásra ösztönzése, lehetőség szerint teamben végzett munkára való felkészítés.

Olyan kitartó és motivált hallgatókat keresünk, akik a 2018. február és június közötti időszakban egyedül vagy csoportosan, a témavezetők segítségével az akác tulajdonságait, sajátosságait bemutató termékeket, grafikákat, installációt terveznek és kiviteleznek, melynek végeredménye egy állandó, akác-központú kiállítás lesz a Természeti Erőforrások Kutató Központban.

A jelentkezési lap beadási határideje: 2018. február 9. péntek 12:00.
 
A pályázat keretében 150.000 Ft hallgatói ösztöndíj kerül odaítélésre.

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu