Kerülj be a Szépműbe! - pályázati felhívás

 

Az állandó tárlatok mellett a legnagyobb alkotók időszaki kiállításainak is rendszeresen teret adó Szépművészeti Múzeum 3 éves rekonstrukcióját követően 2018. október 31-én újra megnyitja kapuit a művészetek szerelmesei előtt. Az újranyitás alkalmából az OTP Bank a múzeummal közösen kreatív pályázatot hirdet „Kerülj be a Szépműbe!” címmel.


A pályázatról

 

A pályázók a „test” témájában nevezhetik alkotásaikat művészeti irányzat megkötése nélkül.

A pályázat nevezéséhez mindössze a műről készült fotókat kell feltölteni #OTPVRMuzeum hashtaggel a pályázók nyilvános Instagram oldalára 2018. szeptember 21-ig.

Az Instagram oldalon keresztül nevezett pályaműveket a 7 tagból álló szakmai zsűri értékeli, és a legjobbnak ítélt 15 alkotás az OTP VR Múzeumában kerül kiállításra, amely a www.otpvrmuzeum.hu weboldalon lesz megtekinthető október 8-tól.

A virtuális kiállítótérben bemutatott műalkotásokra 2018. október 8. és 21. között szavazhat az oldalra látogató közönség.

A legtöbb szavazatot kapott győztes pályamű a Szépművészeti Múzeum hivatalos megnyitója előtti napon, 2018. október 30-án ünnepélyes keretek között kerül kiállításra a múzeumban, mely egy teljes hónapig lesz megtekinthető.

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu