Pályázati felhívás: Moduláris játszótéri eszközök tervezése

 

Moduláris játszótéri eszközök tervezése

Pályázati felhívás

 

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint támogató és a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kara (továbbiakban: Egyetem), mint kedvezményezett közösen pályázatot ír ki, moduláris játszótéri eszközök tervezése témakörben.

 

A pályázat célja

A támogató fenntartásában üzemelő városi játszótereken, ill. a fenntartásában álló köznevelési intézményekben egyedi tervezésű és kivitelezésű, speciális igényeknek is megfelelő (pld.: az idősebb korosztály aktív bevonását is lehetővé tevő) modulrendszerű, innovatív, újszerű kültéri játszótéri eszközcsalád tervének kidolgozása, amely több korosztály játékigényét messzemenően kielégítve a felhasznált alapanyagok tekintetében elsősorban az egyetemen rendelkezésre álló kivitelezési lehetőségekre támaszkodva a természetes anyagokat (tömör fa) részesíti előnyben. A pályaműveknek illeszkednie kell a játszótéri eszközök biztonságáról szóló 78/2003. (XI.27.) GKM rendelet szabályaihoz, illetve a megvalósítási helyszín által kijelölt tematikához, amely ez esetben a bányászat.

 

Nevezési feltételek

A pályázatra a Soproni Egyetem hallgatói és munkatársai nevezhetnek. Pályázni egyénileg vagy csoportosan is lehet, de ez esetben meg kell jelölni egy képviselőt, akivel a pályázat során kizárólagos kapcsolatot tarthatnak a pályázat kiírói.

 

A pályázat kétfordulós


Pályázatok első fordulójának beküldési határideje: 2018. február 10.

Elbírálása: A pályázat eredményéről a pályázók legkésőbb 2019. február 15-ig e-mailben tájékoztatást kapnak.

 

A pályázat második fordulójának beküldési határideje: 2019. március 10.

Elbírálása: A pályázat második fordulójának eredményéről a pályázók legkésőbb 2019. március 12-ig e-mailben tájékoztatást kapnak.

 

A részletes pályázati kiírás és pályázati adatlap letölthető erre a linkre kattintva!

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu