Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj - 2022/2023-as tanév


Pályázati felhívás nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karán a 2022/2023. tanévre

 

Pályázhatnak az intézmény azon államilag támogatott (ösztöndíjas, részösztöndíjas), illetve költségtérítéses/önköltséges, teljes idejű (nappali) alapképzésben, mesterképzésben, illetve osztatlan képzésben részt vevő hallgatói pályázhatnak, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek.

A pályázat további feltétele, hogy a pályázó ösztöndíjindexe a 2021/2022. tanév mindkét félévében elérje vagy meghaladja a 4,51-et (TJSZ szerint számítva), vagy a 3,51-et és a pályázó szakja 2020/2021. tanév első félévi szakátlagának másfélszeresét és szakmai területen kimagasló munkát végezzen, ne legyen hallgatói tartozása, ne álljon fegyelmi büntetés, ill. eljárás alatt.

 

A pályázat részletes leírása letölthető erre a linkre kattintva! 

 

A pályázat mellékletei:
  • az Egyetem Rektorához címzett, pályázati szándékot bejelentő levél
  • pályázati űrlap
  • dokumentumok, igazolások másolatai

A beküldési határidő:
2022. június 23. 12.00 óra.

 

A pályázatot az egyetem rektorának címezve a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar Dékáni Hivatalában kell leadni egy eredeti és egy másolati példányban. A pályázatnak tartalmaznia kell a rektor úrnak címzett kísérőlevelet, a megfelelően kitöltött egyéni pályázati űrlapot, a melléklet összesítőt továbbá a szükséges fénymásolatokat, igazolásokat, ajánlásokat.

 

Letölthető dokumentumok:

Elérhetőségek

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: fmk-dekani@uni-sopron.hu