Versenykiírás: NLV klub Csapatbajnokság

Versenykiírás:

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja Közhasznú Egyesület

1.200.000 Forint összdíjazású Logisztikai Csapatbajnokság a jövő logisztikusainak

 

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár nyolcadik alkalommal országos szintű logisztikai csapatbajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére.

Nevezési lap ↓

A verseny célja:

Tehetséggondozás: olyan kiváló tehetséggel és motivációval bíró hallgatókból álló csoport kiválasztása, akik élethivatásként tekintenek a logisztikára. A csapatok a felkészülés és lebonyolítás révén is tanulnak-fejlődnek.

Szakmai kötődés kialakítása a verseny nyújtotta élmény által.

A nevezésre jogosultak:

A csapatokat 5 fő kell, hogy alkossa és 1 felkészítő tanár. Egy csapatban több, különböző felsőoktatási intézmény hallgatói is részt vehetnek, ez nem kizáró tényező. Egy intézményből több csapat is nevezhet. A felkészítő tanárok természetesen sem a feladatok összeállítására kialakított szakmai csapatban, sem a zsűriben nem vehetnek részt.

BSc és MSc képzéseken résztvevő egyetemista és főiskolás nappali tagozatos hallgatók vehetnek részt, mérnöki és gazdasági szakokról, magyarországi és határon túli magyar képzésű felsőoktatási intézményekből. Javasoljuk több szakterületről, szakirányról összeállítani a csapatok tagjait a kiírt feladatok megoldásához szükséges a szélesebb körű ismereti háttér, pl. logisztikus, mérnöki, informatikus, gazdasági szakos hallgató.

Felkészítő lehet bárki, akit a csapattagok választanak (pl. PhD hallgató, oktató-kutató egy felsőoktatási intézményben).

A verseny témaköre, tematikájának összeállításának szempontja:

Témakörök: Általános logisztika, vám, szállítmánybiztosítás, gazdasági-logisztika menedzsment, vállalati logisztika/módszertan, környezetvédelem, operációkutatás, ellátási-elosztási logisztika, áruszállítás, készletezés, anyagmozgatás, raktározás, csomagolástechnika, termelés kiszolgálás, logisztikai informatika.

 

Angol nyelvtudás szükséges az eredményes részvételhez.

 

A verseny többfordulós.

 

Elsőként internetes fordulókat hirdetünk, amelyek minden regisztráló csapatnak nyitottak.

 

Nevezési díj: 2500 Ft /csapat 

Nevezési határidő:
2020. október 31.

 

Részletes információk, versenykiírás, nevezési lap, népszerűsítő videó, plakátok az alábbi linken keresztül érhetők el:

https://nlvklub.hu/csapatbajnoksag/

Elérhetőségek

Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: skk-dekani@uni-sopron.hu