Solid Edge Friss Diplomásoknak: Végzős mérnökök nagy lehetősége

 

Az Enterprise Group PLM üzletága folyamatosan azon dolgozik, hogy az oktatási intézmények tanárai és hallgatói a legkorszerűbb, a Siemens DIS által fejlesztett szoftverekkel ismerkedjenek meg.

Első lépésként tavaly létrehoztuk az Oktatási Mentor Programunkat, amelyhez a felsőfokú intézmények is folyamatosan csatlakoznak, ezáltal biztosítva számukra a magasszintű szoftver ellátottságot CAD, CAM, CAE, PLM területekről.

Azonban ezzel nem elégedünk meg, mert a Siemens Digital Industries Software-rel sikerült egy egyedülálló lehetőséget kidolgozni, amely előnyös helyzetbe hozza a frissen végzett mérnököket.

A Solid Edge Friss Diplomásoknak program keretében a frissen lediplomázott hallgatók egy évre INGYENESEN ipari Siemens Solid Edge szoftvercsomaghoz juthatnak, amellyel munkavállalóként vagy vállalkozóként dolgozhatnak. A mérnökök ezzel a lehetőséggel könnyebben találhatnak maguknak munkahelyet vagy indíthatnak vállalkozást, de ez egy nagyszerű lehetőség az egyetemeknek is, hisz a diploma mellé még egy jól ismert és bizonyított tervezőszoftvert is adhatnak az a frissen végzett mérnökök kezébe.

A Solid Edge Friss Diplomásoknak programról itt talál további információkat:

Solid Edge Friss Diplomásoknak - EPLM >>>

 

 

Elérhetőségek

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: fmk-dekani@uni-sopron.hu